toppbilde 1
Hvitt på svart Svart på hvitt - normalt A A A

Sommerjobb for ungdom ved Dønna omsorgssenter

Er du kreativ, engasjert, åpen og liker å være i lag med eldre og har lyst til å gjøre noe ekstra hyggelig for andre i sommer?
Da er kanskje DU den rette til å bidra til en sosial og trivelig sommer  på Dønna sykehjem og gjøre en forskjell for de som bor der!
TAR DU UTFORDRINGEN?

Dønna sykehjem gir tilbud om sommerjobb til ungdom i alderen 14 – 18 år. Tilbudet gjelder i ukene 26 – 33. Vi deler opp i 2 puljer (26 – 29, 30 – 33),
5 dager i uken fra kl. 09.30 – 13.30.

Vi er interessert i ungdom som er utadvendte og engasjerte, og kan bidra til å gjøre sommeren ekstra trivelig for beboerne på Dønna sykehjem.
I samråd med personalet vil arbeidsoppgavene bestå i turer inne/ute med pasienter, vaffelsteiking, høytlesing, samtaler, spille spill osv..

Hvis du har spørsmål kan du ta kontakt med Elin Johansen eller Rune Ånes på tlf. 75 05 21 46 eller i e-post til: elin.johansen@donna.kommune.no

Fortell litt om deg selv, og hvorfor akkurat du søker og hva du har lyst til å bidra med. Skriv i hvilken pulje du ønsker jobb.

Skriftlig søknad sendes innen 31. mai på e-post til: elin.johansen@donna.kommune.no eller pr. post til Dønna sykehjem, Klæboveien 8, 8820 Dønna

Merk søknad med «Sommerjobb for ungdom»
Lønn etter tariff

Vi ser frem til å høre fra akkurat deg

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut
Levert av CustomPublish AS