toppbilde 1
Hvitt på svart Svart på hvitt - normalt A A A

TellTur

Se hvor du kan gå på TellTur i Dønna kommune - trekning hver måned. For hver måned trekkes det gavekort for de som registrerer seg på månedens TellTur-poster.

I september er dette: Hestskaret (Skeisfjellet).

Det trekkes ett gavekort på 500 kr.

Gavekortvinnere for juni, juli og august er:

Røsdalsfjellet: Mette Anfindsen

Solfoten: Janne Helen Lorentzen

Pengesteinen: Torild Nilsen

Strand (Vandve): Judith S. Edvardsen

Dønnesfjellet: Marita Johansen

 

Hvordan fungerer det?

 

For hver måned i 2016 vil vi velge ut en post som er månedens post. Alle som registrerer sitt besøk på TellTur på månedens post vil være med i trekning av et gavekort.

Før du drar avgårde til det første turmålet ditt, bør du registrere deg som bruker på TellTur ved å gå inn på logg inn/ registrering i menyen øverst på startsiden. Turmål i Dønna kommune finner du på følgende måte: www.telltur.no > Finn turmål > Helgeland friluftsråd > Dønna kommune

Når du kommer til turmålet, finner du koden til på målets Telltur-skilt (enten som egne skilt eller som klistremerke på postkasse). Koden kan du sende på sms eller du kan logge deg inn på www.telltur.no og skrive inn koden direkte. Det gis poeng hver gang du registrerer et turmål og turen din blir registrert i loggen. På denne siden på TellTur får du hele tiden oppdatert oversikt over dine registrerte turer.

Når du registrerer deg må du huske å fylle ut kontaktinformasjon og alder. Det vil bli premiering! Det er foreløpig lagt ut 8 turposter i nærmiljøet i Dønna kommune og det vil etter hvert komme flere. Her blir mulighet å registrere på TellTur i tillegg vil det fortsatt ligge bok i postkassen som dere kan skrive i som tidligere.

 

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut
Levert av CustomPublish AS