Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
IMG_4922

Samferdsel

På torsdag den 4. juni hadde vi besøk av Fylkesdirektør for transport og infrastruktur Odd Inge Bardal og fylkesråd for transport og infrastruktur Bent-Joacim Bentzen. Fra Dønna møtte ordfører Nils Jenssen og varaordfører Trine Sivertsen Hjortdahl, sammen med Kommunedirektøren. Dagen startet med et bedriftsbesøk hos FishbaseGroup .
Her fikk de en omvisning av anlegget på Bjørn, og deres utfordringer knyttet til samferdsel innenfor deres næringsvirksomhet. Videre ble det en kort befaring på fergeleiet på Bjørn før lunsjmøte hos Dønna restaurant. Her presenterte Helgelandhavn utfordringer og rullering av reguleringsplan. Ferden gikk videre til kommunehuset der tema var nytt fergesamband, presentasjon av ny rapport samferdsel og Vandvesambadet.
Timene gikk fort, avslutningsvis gikk turen til vakre Dønnes gård. Her ble det presentasjon av reiseliv og servicenæringen med fokus på utfordringer knyttet til samferdsel. Dønna viste seg fra sin beste side oppe på Dønnesfjellet. Her ble det satt av tid til oppsummering av dagen før besøket ble sendt over fjorden med ferja.En innholdsrik dag, med fokus på utfordringer og muligheter innen samferdsel både på kort og lang sikt.

Tekst og bilder: Varaordfører Trine Sivertsen Hjortdahl

IMG_4965
IMG_4956
IMG_4937
IMG_4918
IMG_0226
Publisert | Oppdatert 07. juni 2021