toppbilde 1
Hvitt på svart Svart på hvitt - normalt A A A

Fjelltrimmen 2020

Dønna idrettslag har plassert ut trimkasser/trimbøker på 10 forskjellige steder på Dønna. Det er tursti til alle postene, men kvaliteten på merkingen av stiene varierer veldig.

Turene er av forskjellig vanskelighetsgrad og gjennomføres på eget ansvar. Det gjøres oppmerksom på fare for ras samt is-/steinfall, særlig på tur opp Hestskaret (Nordvika) og opp til Gullstadfjellet.

I slutten av året vil det bli trukket ut to vinnere på hver «topp» blant de som skrevet sitt navn i turbøkene. Disse vil hver få et gavekort på kr. 500. I tillegg vil alle som besøker alle 10 postene i tidsrommet 25.10.2019 – 15.10. 2020 og som leverer inn registreringsskjema til idrettslaget v/leder Tore Westin innen 31.oktober 2020, få utdelt et krus påtrykt Fjelltrimmen 2019. For de under 7 år og de over 70 år er det nok med registrerte besøk på til sammen 7 av postene. Registreringsskjema kan skrives ut på kommunens heimeside, på kommunehuset hos folkehelsekoordinator, på oppslagstavle på dagligvarebutikkene ( Coop Dønna, Spar og Joker ) eller hos leder av idrettslaget.
 
 
 
God tur ønskes alle fra styret i DIL.
 
 
Tips en venn  Skriv ut
Levert av CustomPublish AS