Finn Rune Konradsen startet opp med drosjeløyve i Dønna i 1992.  En del av denne jobben var å drive syketransport i stasjonsvognen som også var drosje.  I 1997 fikk Konradsen en avtale med Nordland fylkeskommune om drift av en enmannsbetjent ambulanse.  Dette innebar at bilen ble noe mer utstyrt.

I 2006 overtok Helgelandssykehuset driften av ambulansetjenesten i Dønna, som også ble utvidet til å dekke Herøy kommune, og Konradsen ble med over, nå som ansatt.  I 2007 ble det bygget en ny ambulansestasjon på Bjørn, og antall ansatte i tjenesten ble etter hvert utvidet til seks personer.

Det har vært en rivende utvikling i ambulansetjenesten, med systematisk utvikling av både kompetanse og utstyr.  Dagens ambulanse er i praksis et rullende sykehus, og mye av akuttbehandlingen som før foregikk på sykehus, skjer i dag allerede i ambulansen.

Finn Rune Konradsen går nå av med pensjon, og er stolt over å kunne forlate en ambulansetjeneste som er i en helt annen tilstand i dag enn da den ble startet opp i beskjedne kår i 1992, som en del av et drosjeløyve.