Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline
25. juni kl. 19:57

Du er ikke alene!

Nattens terrorhandling i Oslo berører oss alle. For noen oppleves dette sterkere, og mer personlig, enn for andre. Trenger du noen å snakke ned, dele tanker og følelser med, så er telefonnummeret 971 40 493 åpent.

Vær den du er - elsk hvem du vil!

Les mer clear
Covid-19

Påvist COVID-19-tilfelle i Dønna kommune den 16.11.21

Den 16.11.21 er det påvist at en person i Dønna kommune er smitted med COVID-19.  Smittekilden så langt er ukjent.  Den smittede er i isolasjon, og nærkontakter er informert.  Ut over dette følger Dønna kommune tiltakene som FHI anbefaler.

Vi minner på de generelle smittevernrådene om god hånd- og hostehygiene, og at alle som er syke bør holde seg hjemme.  Man bør også ha lav terskel for å teste seg.

 

Forsidebilde

Fastlandsforbindelse

En nylaget animasjonsfilm synliggjør hvordan en fastlandsforbindelse over Alstenfjorden kan bli seende ut.

Se video her

 

 

Klatreveggen

Informasjon om spillemidler, søknadsfrist 24.11.21

Hvert år gjennomføres en tildeling av Norsk Tippings overskudd (spillemidler) til idrettsanlegg. Har dere planer om bygging, rehabilitering av idrettsanlegg, nærmiljøanlegg, friluftslivsanlegg eller lokale kulturbygg er det mye å hente gjennom statlige spillemidler. Dønna kommune har satt frist for innsending av søknader 24.11.2021. Ta gjerne kontakt i forkant for en prat, og eventuelt bistand med søknadsprosessen.

Kommunen nettsider[1]

Endringer på kommunens nettsider

Du har kanskje lagt merke til at det har skjedd noen endringer på Dønna kommunes nettsider?  Kommunen har startet et arbeid med å rydde og oppdater innhold.  En av endringene er rydding i menystrukturen.  Dette påvirker hvor du finner postlister og møtekalender for politiske møter.  Dette finner du nå under menypunktet "Innsyn".

Det er også laget en egen avdeling på nettsidene med tittelen "Nyheter".  Dette er tenkt som et supplement til nyhetskarusellen på forsiden, som har sine begrensninger.  Vi håper at jobben som nå gjøres vil gjøre Dønna kommunes nettsider mer brukervennlige.