Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Bilde av turbok

Fjelltrimmen 2024 - turbeskrivelser

Dønna idrettslag har plassert ut trimkasser/trimbøker på 10 forskjellige steder på Dønna. Det er tursti til alle postene, men kvaliteten på merkingen av stiene varierer veldig. Turene er av forskjellig vanskelighetsgrad og gjennomføres på eget ansvar. Det gjøres oppmerksom på fare for ras samt is-/steinfall, særlig på tur opp Hestskaret (Nordvika).                                                                                                                                                                                                                  
I slutten av året vil det bli trukket ut to vinnere på hver «topp» blant de som skrevet sitt navn i turbøkene. Disse vil hver få et gavekort på kr. 500. I tillegg vil alle som besøker alle 10 postene i tidsrommet 16.10.23 – 15.10. 2024 og som leverer inn registreringsskjema til idrettslaget v/leder Tore Westin innen 31.oktober 2024, få utdelt ett krus påtrykt Fjelltrimmen 2024. For de under 7 år, de over 70 år samt funksjonshemmede er det nok med registrerte besøk på til sammen 7 av postene. Registreringsskjema kan skrives ut på kommunens heimeside, på kommunehuset hos folkehelsekoordinator, eller hentes på oppslagstavle på dagligvarebutikkene (Coop Dønna, Spar og Joker).

Klatreveggen

Informasjon om spillemidler, søknadsfrist 24.11.21

Hvert år gjennomføres en tildeling av Norsk Tippings overskudd (spillemidler) til idrettsanlegg. Har dere planer om bygging, rehabilitering av idrettsanlegg, nærmiljøanlegg, friluftslivsanlegg eller lokale kulturbygg er det mye å hente gjennom statlige spillemidler. Dønna kommune har satt frist for innsending av søknader 24.11.2021. Ta gjerne kontakt i forkant for en prat, og eventuelt bistand med søknadsprosessen.