Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Jenny Livesdatter Helgesen er ny folkehelsekoordinator i Dønna kommune.

Ny folkehelsekoordinator i Dønna

Jenny Helgesen er ny folkehelsekoordinator i kommunen!

Jenny er sykepleier og studerer master i folkehelsevitenskap. Som folkehelsekoordinator skal hun ivareta folkehelseloven, og sørge for og utvikle gode strukturer for folkehelsearbeidet på Dønna.

Bilde av turbok

Fjelltrimmen 2024 - turbeskrivelser

Dønna idrettslag har plassert ut trimkasser/trimbøker på 10 forskjellige steder på Dønna. Det er tursti til alle postene, men kvaliteten på merkingen av stiene varierer veldig. Turene er av forskjellig vanskelighetsgrad og gjennomføres på eget ansvar. Det gjøres oppmerksom på fare for ras samt is-/steinfall, særlig på tur opp Hestskaret (Nordvika).                                                                                                                                                                                                                  
I slutten av året vil det bli trukket ut to vinnere på hver «topp» blant de som skrevet sitt navn i turbøkene. Disse vil hver få et gavekort på kr. 500. I tillegg vil alle som besøker alle 10 postene i tidsrommet 16.10.23 – 15.10. 2024 og som leverer inn registreringsskjema til idrettslaget v/leder Tore Westin innen 31.oktober 2024, få utdelt ett krus påtrykt Fjelltrimmen 2024. For de under 7 år, de over 70 år samt funksjonshemmede er det nok med registrerte besøk på til sammen 7 av postene. Registreringsskjema kan skrives ut på kommunens heimeside, på kommunehuset hos folkehelsekoordinator, eller hentes på oppslagstavle på dagligvarebutikkene (Coop Dønna, Spar og Joker).