Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Ambulerende vaktmester Ina

Ambulerende vaktmester

Trenger du en ekstra hånd?

Dønna kommune har med glede å tilby alle som har nedsatt funksjonsevne en
ekstra håndsrekning, for at alle skal klare seg best mulig hjemme hos seg selv.

Ordfører i Dønna, Nils Jenssen.

Julehilsen fra ordføreren

Ordfører Nils Jenssen takker alle for året som snart er forbi, og ønsker alle en riktig god jul og et godt nytt år.

Donnalogo-nyheter

Framtidige boligtomter på Solfjellsjøen

Dønna kommune har startet opp arbeidet med å utvikle en ny boligpolitisk plan for kommunen.  På nyåret vil det det også settes i gang arbeid med å revidere kommuneplanens arealdel og sentrale område- og reguleringsplaner. 

Frivillig-ingress

Feiring av frivillighetens dag

Den 5. desember er FNs dag for frivilligheten, og året 2022 er i tillegg erklært som frivillighetens år.  Organisasjoner og lokalsamfunn over hele landet markerer denne dagen i frivillighetens navn.  I Dønna kommune ble frivillighetens dag markert på en tilstelning i regi av flyktningtjenesten og frivillige i kommunen. 

Folketallsendring

Positiv folketallsutvikling i Dønna i 2022

Året 2022 er enda ikke over, men det er kun få dager igjen.  Dønna kommune startet året 2022 med 1 369 innbyggere.  Det er tredje året på rad at kommunen har et stabilt folketall.  I 2020 var folketallet 1. januar på 1 371 innbyggere, og resultatet i 2021 var identisk.  I løpet av 2022 har Dønna kommune hatt en positiv utvikling i folketallet.  Den 1. april hadde innbyggertallet økt til 1 374 innbyggere.  Dette hadde økt per 1. juli til 1 388 innbyggere, og den 1. oktober lå innbyggetallet på 1 391.