Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outline
25. juni kl. 19:57

Du er ikke alene!

Nattens terrorhandling i Oslo berører oss alle. For noen oppleves dette sterkere, og mer personlig, enn for andre. Trenger du noen å snakke ned, dele tanker og følelser med, så er telefonnummeret 971 40 493 åpent.

Vær den du er - elsk hvem du vil!

Les mer clear
feiring-ingress

Feiring av nye barn i Dønna

Det er en lang tradisjon i Dønna at man feirer barn som er født i kommunen.  Helt siden begynnelse av 1990-tallet har det blitt gjennomført en sermoni der alle nyfødt året før inviteres til en markering, der det deles ut et smykke til hvert barn.  Smykket er designet av kunstneren Beate Wagermann, og er inspirert av den kjente fallosen på Glein.

Ingressbilde-mober

Dugnad for flyktninger i Dønna

I forbindelse med bosettingen av flyktninger fra Ukraina i Dønna, har kommunen kjøpt inn en del møbler fra IKEA for å ruste opp kommunale boliger.  På tirsdag ankom en stor leveranse med møbler, og flyktningene som går på voksenopplæringen i Dønna bidro med dugnadsarbeid for å få møblene i hus.  De neste dagene vil mange frivillige på Dønna bidra med å få montert IKEA-møblene.  Været viste seg for en gangs skyld også fra en positiv side, og solskinn gjorde arbeidet lettere og triveligere.

17

HURRA!!!!

Endelig kan vi igjen feire 17.mai med et fellesarrangement i Dønnahallen.

I den forbindelse er vi avhengige av frivillige lag og foreninger som kan bidra under arrangementet.

Vi trenger hjelp til:

  • Organisering av parkeringen rundt skolen og Dønnahallen.
  • Sette ut bord og stoler, pynte bord og scene og rydde opp etter endt arrangement
  • Selge kake, kaffe, brus, is og pølse med brød.
  • Organisering av lekene utenfor Dønnahallen
Flagg-Ukraina

Kartlegging - Hjelp til ukrainere i Dønna kommune

Dønna kommune har sagt ja til å ta i mot flyktninger fra Ukraina.  Flyktningetjenesten i kommunen arbeider med å få oversikt over hvem som kan hjelpe til med hva.  Kan du ta imot en flyktning eller har du en bolig tilgjengelig? Har du klær, møbler eller en barnevogn? Har du tid å tilby og kan sette sammen en IKEA seng eller kjøre flyktninger til registrering hos politiet i Mo? Vil du heller gi noen en omvisning på Dønna? All hjelp er velkommen.  

Flyktningetjenesten har utarbeidet et kartleggingsskjema som vi oppfordrer alle som ønsker å bidra til å fylle ut, for å få en oversikt. 

Klikk på denne linken for å komme til kartleggingsskjemaet.

Har du spørsmål kan du ringe Maaike (480 31 304) eller Irene (916 38 977).